CAFÈ TRIO AL PALAU SANT JORDI

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya va encarregar al grup CAFÈ TRIO i a la Coral Estel de Gironella l’enregistrament en CD de l’Himne de Malalts d’Alzheimer de Catalunya i la seva posterior interpretació en directe el dia de l’estrena al Palau Sant Jordi de Barcelona. A partir de la cançó original en castellà titulada “Aquí estoy yo” i composada per Mikel Herzog (representant d’Espanya al Festival Eurovisió de 1998 i director de la post-acadèmia d’Operación Triumfo), Cafè Trio va fer la traducció de la lletra al català, els arranjaments i l’enregistrament de la cançó amb el títol “Em tens aquí”, on la Coral Estel de Gironella hi va posar els cors i el grup Cafè Trio les veus solistes i la part instrumental.

L’estrena d’aquest himne es va fer el diumenge 17 de setembre de 2006 a la sala principal del Palau Sant Jordi de Barcelona davant d’uns 2700 convidats i amb l’assistència, entre d’altres, de la Consellera de Salut, Marina Geli, la Consellera de Benestar i Família, Carme Figueras i el compositor original de la cançó, el cantant Mikel Herzog.

Abans del dinar Cafè Trio va oferir un concert de benvinguda a tots els convidats interpretant fragments d’òpera, sarsuela i cançó Catalana. Acabat el dinar i després dels parlaments de les Conselleres va arribar el moment musical més esperat amb l’estrena de l’Himne de Malalts d’Alzheimer de Catalunya.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search